Pieni Kartanopuoti on nyt avattu!

Pieni Kartanopuoti on nyt avattu osotteeseen Partalantie 391a, Sulkava. Puodissa on myynnissä tietenkin Design NiinaMariian tuotteita, mutta myös muiden yrittäjien tuotteita; Teittisen marjatilan marjaisaa kuohujouomaa ja emännän tekemiä korvakoruja, INB designin luonnonkukista valmistettuja korvakoruja ja  Salmen Suovan saippuoita. Tule ihmeessä kahtomaan paikanpiälle. Tervetulloo!

Uutuus tuotteet verkkokaupassa

UUTUUS! Luomukauralla täytetty lämpötyynyt nyt uudessa muodossa. Uuu- lämpötyynyn kaura on Juvalla kasvatettua luomukauraa. Lämpötyynyn malli on suunniteltu niin, että se kestää hyvin hartioilla. 

UUTUUS! Omenankukkia oranssilla pohjalla – vanhasta pöytäliinasta valmistettu meikkipussukka herkullisella kuosilla.

Mittatilaustyöt

Mittatilaustyö voi olla mitä tahansa vauvan piposta hääpukuun tai sohvanpäälliseen ja kaikkea siltä väliltä.

Tarvitsetko uuden mekon kesän juhliin? Tai oletko vailla uutta lempi paitaa? Ota yhteyttä, niin tehdään siulle sopiva vaate!

Sisustusompelua; verhot, tyynynpäälliset, sohvien huput, pöytäliinat, lattiatyynyt, vauvujen leikkimatot, asentotyynyt ym.

Korjausompelu ja Tuunaukset

Korjausompelua; kaikkea työvaatteiden vetoketjujen vaihdosta, motocross housujen korjauksen kautta hääpukujen muutoksiin ja vaikka makuupussin korjauksiin. Venepressujen paikkaukset, mopon penkkien uudelleen päällystykset ym.

Muodistus/ Tuunausompelua; vanhojen vaatteiden tuunausta tähän päivään, kaapissa ihmeellisesti kutistuneen lempimekon muutokset, vanhojen vaatteiden käyttötarkoituksen muutokset (farkuista essuksi ym.)

Verkkokauppa

Design NiinaMariian verkkokaupasta löydät erilaiset kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet; laukut, meikkipussukat, korvikset. Näiden lisäksi verkkokaupasta löydät suositut tukkaturbaanit usessa herkullisessa värissä ja tietenkin froteiset kestovanulaput. Käyhän kurkkaamassa

There are no objects in this facebook feed.