Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta, sähköpostilla niina@niinamariia.fi tai puhelimitse 044 256 6150. Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisen vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta. Tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti 2-5vrk aikana.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupan Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Maksuehdot löytyvät sivuilta: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj , joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Korttimaksut

Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Paytrail Oyj. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä.

Maksunvälittäjän yhteystiedot

Paytrail Oyj

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

y-tunnus: 2122839-7

www.paytrail.com 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Verkkokauppatilaukset toimitetaan postitse tai matkahuollon kautta. Tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti 2-5 arkipäivän sisällä maksun kirjautumisesta. Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen. Kirjelähetyksen hinta 3,90€ ja postipaketin hinta 6,90€. Pakkaus ja postikuluihin sisältyy alv 24%.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostamillesi tuotteille. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen on oltava täysin käyttämätön, alkuperäiskuntoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan mahdolliset laput kiinni.

Palautusoikeus ei koske mittatilauksena tehtyjä tuotteita!

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, suoritettu maksu palautetaan alkuperäisessä maksutavassa käytetylle maksutavalle. Palautuksen aiheuttamista kuluista vastaa asiakas.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautuksen postimaksun maksaa AINA asiakas.

Palautusosoite:

Tmi Niina Sorjonen
Partalantie 381 a
58700 Sulkava

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ole AINA suoraan yhteydessä meihin; niina (ät) niinamariia.fi tai 044 256 6150/ Niina.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti vaihto- ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Yhteystiedot:

Tmi Niina Sorjonen
Y-tunnus: 2324674-0
Postiosoite: Partalantie 381 A, 58700 Sulkava
Sähköpostiosoite: niina (ät) niinamariia.fi
Puhelinnumero: 044 25 66 150
Yhteyshenkilö: Niina Sorjonen