Lahjavinkit Äitienpäivään

Tähän olen hieman koonnut vinkkiä, mitä äidille, mummolle, mammalle, mummille tai muuten tärkeälle naiselle voisi antaa lahjaksi. Kaikki yli 60e tilaukset postikuluitta.

Tukkaturbaani on ihanan helppo tapa kuivata hiukset saunan tai suihkun jälkeen. Kietaiset vain märän tukan turbaaniin ja annat olla. Ei tarvitse huolehtia tippuvista pyyhkeistä. Jos haluat suojata hiuksesi saunan kuumuudelta, tukkaturbaani on siihen hyvä apu. Tukkaturbaaneja on saatavana neljällä erivärisellä froteella ja useilla erivärisillä reunanauhoilla. Kaikille varmasti löytyy omansa!

Hyvään kangaskassiin pakkaat kaikki saunalla tarvittavat tavarat mukaan. Design NiinaMariian kangaskassit ovat perinteistä kangaskassia suuremmat. Kassin sisällä on vetoketjullinen tasku, jotta esim puhelin ja avaimet pysyvät tallessa. Kassia on saatavilla hauskoilla printeillä tai ilman.

Design NiinaMariian valikoimasta löytyy kolmea erimallista lämpötyynyä; Sydämen -mallinen, U- mallinen ja I- mallinen Sydänlämpötyyny on erityisen mukava esimerkiksi olkapäällä tai alaselän kipuja helpottamaan. U- mallinen lämpötyyny taas on oikein oivallinen hartioilla. Tiesithän, että voit ottaa lämpötyynyn lämpenemään saunan ajaksi lauteille, jolloin saat ihan lämmön jatkumaan saunomisen jälkeenkin. U:n ja I:n mallisissä lämpötyynyissä on erillinen tyynyliina päällä, joka on helppo pestä tarvittaessa.

Design NiinaMariian meikkipussukat ovat kaikki uniikkeja kappaleita, niin kuin lahjan saajatkin. Meikkipussukan sisäpuoli on helposti puhdistettavissa ja tarvittaessa koko pussukan voi heittää pesukoneeseen. 

Meikkipussukan sisälle voi sujauttaa vaikka iki-ihanat froteiset kestovanulaput, joita löytyy useampaa värivaihtoehtoa verkkokaupasta.

Uutena ominaisuutena voit nyt valita lahjalle paketoinnin. Ilahduta äiti ja säästä omaa aikaa ja anna miun paketoida siun puolesta.

Kaikki yli 60e tilaukset ilman postikuluja.